За нас

RUSE PLUS представя новини от Русе и региона, в които всеки читател може да открие нещо за себе си. Сайтът е насочен към активните хора, които искат да научат повече за случващото се, но с положителен знак. Още с появата си, RUSEPLUS стана известен като «агeнция за добри новини», тъй като се опитваме да покажем, че новините не са само криминална хроника, а и повод за усмивки и гордост.

 

RUSE PLUS е мястото, на което читателите ни се срещат с хора, които се изкачват по стълбицата на успеха. Някои от тях са още в началото, други вече са почти на върха. В RUSE PLUS акцентираме на добре разказаните истории, които носят реална стойност за нашите читатели.

 

RUSE PLUS дава на аудиторията си разнообразна и актулна информация за културата, образованието, икономиката и политиката, както и любопитни факти от Русе и региона. Представяме случващото се в рубриките „Новини“, „Общество“, „Политика“, „Предстоящо“, „Култура“, „Любопитно“.

 

Това, която отличава RUSE PLUS от останалите регионални медии,е рубриката „Успешните“. Създадохме я защото вярваме, че успехът има много измерения, че не е крайна величина, а път. В „Успешните“ представяме както обществени личности, доказали се като професоналисти в своята област, така и ученици и студенти, които търсят пътя към успеха и са решени да го извървят, за да докажат че няма невъзможни неща.

 

Станете и Вие част от успеха!

 

С RUSE PLUS!

АКЦЕНТИКАЛЕНДАР
НАЙ-ЧЕТЕНО

© 2014 Ruse Plus.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design