Общество

Фотоизложба представя историята на пазарите в Русе
27.03.2017

На 29 март, сряда, във фоайето на Доходно здание, от 18 часа ще се състои официалното откриване на изложба от фотографии, обединени под надслов „Пазарите в град Русе - назад в историята, днес и в утрешния ден!”

Изложбата се организира от „Общински пазари” ЕООД със съдействието на Община Русе и има за цел да покаже развитието на пазарите през годините, което е част от историята на нашия град, част от израстването му от  миналото до наши дни.

Управителят на дружеството Кунчо Кунчев сподели, че ще бъдат показани фотоси на русенските пазари от старо време – от годините на робство, възраждане, годините на обособяването на пазарите като самостоятелен търговски център - от 50-те години на 19 век до ден днешен. Представена ще бъде и графика на модел с проекция на утрешния ден на русенските пазари.

Инициативата цели да провокира интереса на русенци към общинските търговски тържища, като докаже и затвърди мотото на „Общински пазари” - Русе: „Най-важните световни кръстопътища нямат пътни знаци - имат пазари!”

Пътуваща конференция започна от Русе
Изложба „Учи. Спестявай. Печели“ за Световната седмица на парите
АКЦЕНТИКАЛЕНДАР
НАЙ-ЧЕТЕНО

© 2014 Ruse Plus.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design