Любопитно

БЛАГУНИТЕ стъпват за първи път на живо в Русе
04.04.2017

Симпатичните герои от първия български куклен сериал “БЛАГУНИТЕ”, които всяка вечер в продължение на два сезона пожелаваха “Лека нощ” на децата от телевизионния екран, оживяват на театрална сцена в спектакъла “Още един прекрасен ден”.

Малките зрители и техните родители ще се срещнат за първи път с БЛАГУНИТЕ  на живо в  Русе на 15 май от 18.00 ч. в ДОХОДНО ЗДАНИЕ - Голяма зала.
Билетите за представлението са с цена от 8, 10, 12 лв, а деца до 4 г. възраст ще влизат безплатно, но без право на седящо място. 

В “Още един прекрасен ден” децата ще се докоснат до любимите си куклени герои, ще се потопят в техния свят и заедно ще преживеят весели и поучителни истории.

Пъстрите и цветни кукли са специално преработени за сцена, а декорите са пищни и с впечатляващи размери.

В спектакъла намират място най-хубавите и весели песнички от сериала, а също и нови специално написани, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-леко да се справят с трудностите.

„Още един прекрасен ден“ ще разкрие поредния  забавен ден с Благуните, изпълнен с много смях, добро настроение, поучителни моменти, музика и танци. 

Автор и режисьор е Илиян Илиев, сценограф - Кирил Наумов, кукли- Благовеста Василева, музика-Димо Стоянов от ПИФ и Алeксандър Дойчев. Участват актьорите: Елиза Илиева, Момчил Михайлов, Златина Йорданова, Янко Стоянов, Явор Зехиров, Мая  Гелева, Нели Славова, Краси Кирчев.

 

БИЛЕТИТЕ ЩЕ ПРИСТИГНАТ ПО-КЪСНО, НО ВЕЧЕ МОЖЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ В БИЛЕТНИЯ ЦЕНТЪР.

 

БИЛЕТЕН Ц-Р: ул.”Симеон Велики” № 6, гр. Русе

ЗА КОНТАКТИ: 0878488802; 0885009249

Маратонът на четенето стартира в Русенската библиотека
Скаути ще почистват в Русе
АКЦЕНТИКАЛЕНДАР
НАЙ-ЧЕТЕНО

© 2014 Ruse Plus.Всички права запазени!
Web Design & SEO by Zashev Design